Bij Steinberg in Rotterdam wacht een trouwringen belevenis op u met buitengewone klasse. In een groots opgezette ambiance voelt, ziet en vergelijkt u de pracht en exclusiviteit van onze hoogwaardige trouwringen. Wij bieden zowel ringen van goud – witgoud, geelgoud en verschillende andere goudlegeringen – als ook trouwringen van platina en palladium aan. Tevens hebben wij een unieke keuze aan diamanten, verlovingsringen en sieraden. Het effect van de edelmetalen in combinatie met de fonkelende briljanten in verschillende combinaties en steenzettingen zal u fascineren en betoveren.

Wij inspireren u met een enorm groot assortiment aan modellen, die als uitgangspunt dienen om uw unieke trouwringen te ontwerpen. Naast klassieke trouwringmodellen bieden wij u ook ringen met een bijzonder design en verschillende, uitvoerige briljantzettingen in haar mooiste vorm. Ons uitstekend geschoold personeel helpt u bij het uitzoeken van uw perfecte trouwringen en om deze geheel naar wens individueel te ontwerpen. Ook bij uw persoonlijke gravures zijn aan creativiteit bij Steinberg geen grenzen gesteld. Of u nu een persoonlijke liefdesboodschap in uw eigen handschrift of zelfs de hartlijn van uw kind wilt laten graveren – voor ons team is geen uitdaging te groot!

Unieke trouwringen met de trouwringen-configurator

Als uitvinder van de trouwringen-configurator is 123gold sinds 12 jaar leidinggevend bij de vertoning van de ringen in de configurator en de bedienbaarheid door voortdurende technische doorontwikkeling en innovatie. Hierdoor kunnen wij de – door onze klanten met veel liefde ontworpen – ringen op de best mogelijke manier laten zien en ook direct de uitwerking van de wensen van de klant op de prijs zichtbaar maken. De directe koppeling van de configurator met het systeem van de producenten zorgt ervoor dat wij een uiterst nauwkeurige en snelle levering kunnen garanderen. Alleen de toonaangevende Duitse producenten geven wij de opdracht uw trouwringen te laten maken.

In onze vestiging in Rotterdam bieden wij u een uitvoerige keuze aan trouwringen in alle klassieke, moderne en originele designs, in een veelvoud aan verschillende legeringen en in alle prijscategorieën, van zeer betaalbaar tot uiterst exclusief. Met meer dan 100.000 verkochte trouwringen per jaar is Steinberg / 123gold Europa’s trouwringen specialist nummer 1.

Bij Steinberg Rotterdam vindt u voor iedere gelegenheid een passende ring of sieraad. Of u nu diamanten, trouwringen, verlovingsringen, vriendschapsringen of eenvoudigweg een sieraad zoekt om uw liefde tot uitdrukking te brengen, een veelvoud aan individueel aanpasbare producten van Steinberg laten uw emoties op de best mogelijke manier zien.

Openingstijden

Maandag

gesloten

Dinsdag

10.00 tot 19.00 uur

Woensdag

10.00 tot 19.00 uur

Donderdag

10.00 tot 19.00 uur

Vrijdag

10.00 tot 21.00 uur

Zaterdag

10.00 tot 18.00 uur

Zondag

12.00 tot 18.00 uur

Adres

Ons adres:

Meent 3 3011 JA Rotterdam

Telefoon:
Contact eigenaar